Tuoteryhmät

Uusimmat tuotteet

Jääkaappimagneetti Markku Alén KTMJääkaappimagneetti, Markku Alén ja KTM. Omasta valokuvasta tehty, tätä et löydä muistaLue lisää »
Jääkaappimagneetti Lapinkoira & kaveritJääkaappimagneetti, Lapinkoira ja kaksi kaveria (ranskanbulldogeja). Omasta valokuvastaLue lisää »
Jääkaappimagneetti Monte Carlo - voittajatJääkaappimagneetti, Mini Cooper S voittaja-autot Monte Carlon rallista 1964, 1965Lue lisää »

Suosittelemme nyt:

Jääkaappimagneetti HöyryjunaJääkaappimagneetti, The Golden Age of Steam - "höyryn kulta-aika"; klassikko, nostalginenLue lisää »

Sähköposti

katso valikon kohdasta "Yhteystiedot"

« Takaisin

Keimola Circuit 1966-78 - (lähes) koko stooriHinta:39.00 €

LOPPUUNMYYTY!!!!

Keimola-kirja kertoo nimensä mukaisesti ”lähes koko stoorin” eli mistä kaikki sai alkunsa, kun Eläintarhanajot loppuivat 1963, mitä Keimolassa tapahtui radan aktiivikaudella 1966-78 ja myös sen jälkeen.

Nyt on samoissa kansissa Keimolan Moottoristadionin suunnittelu- ja rakennusvaiheet, aktiivinen toiminta ratakisojen ja muiden tapahtumien näyttämönä sekä tämän päivän rakennusprojekti. Vantaalle nousee parhaillaan uusi Keimolanmäen alue, jonka kadunnimissä säilyy Moottoriradan historia.

Tästä kaikesta koostimme tulevaisuuteen luotaavan historiikin, jossa on yli 850 kuvaa ja henkilöluettelossa yli 500 nimeä. Kirjassa on 263 sivua ja suurin osa kuvista on maamme eturivin kuvaajien Marita ja Holger Eklundin kameroista. Pääpaino on kuvilla, mutta tekstiä on myös riittävästi kertomaan radan maamerkeistä, tärkeimmistä tapahtumista, kisatuloksista ja muusta mielenkiintoisesta.

Moottoripyörien ja autojen lisäksi kuviin ovat päässeet myös The Beach Boys, Hurriganes ja muut kansainväliset Keimolassa vierailleet tähdet. Vaikka F1-kisoja ei radalla järjestetty, siellä ajoi kuitenkin suuri joukko F1-maailmanmestareita tai sellaisiksi myöhemmin nousseita, Jack Brabhamista Keke Rosbergiin. Giacomo Agostini, Jarno Saarinen ja Henri Toivonen ajoivat myös Keimolassa, samoin rallicrossin suurimmat nimet, kaikista heistä on kuvia tässä uudessa kirjassa. Emme ole unohtaneet karting-kisoja, moottorikelkkakilpailuja emmekä taitoajonäytöksiä. Eli kuvia on laidasta laitaan – kuten oli toimintaakin. Viimeisimmät kuvat ovat joulukuulta 2015 ja sitten on mukana vielä muutamia toteutumattomiakin hankkeita. Kannattaa ostaa ja lukea mitä on tulossa!

(EHKÄ otamme pienen lisäpainoksen myöhemmin, mutta nyt LOPPU!)

Suosittelemme myös

Keimola, Suomen GP 1970, Larrousse

larrousse_porsche908.jpg&width=140&height=250
Suomen Grand Prix 1970, Interserie-osakilpailu 23.8.1970, Gerard Larrousse, Ranska, Porsche 908, International Martini Racing..
Hinta: 25.00 €

Jääkaappimagneetti Marlboro MM-tiimi

magn_Malb_MM.jpg&width=140&height=250
Jääkaappimagneetti,Marlboro World Championship Team. James Hunt, Niki Lauda, Markku Alén, Ari Vatanen & Giacomo Agostini..
Hinta: 4.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »